PRINT SEND TIL EN VEN
Blangstrup Vandværk

Spar på vandet

1 m3 koster (1000 l.) koster 44,75 kroner.


Når du sparer på vandet, sparer du både penge og du er med til at sørge for, at vi også har rent grundvand i fremtiden. Det er godt at tænke på, hver gang man tænder for vandhanen - både på badeværelset, i køkkenet og på skolen.

Vandspild er overflødigt forbrug, som ingen har glæde af. Det drejer sig om alt fra dryppende vandhaner til utætte installationer. Desværre er de sidste både de sværeste at opdage og de mest kostbare, fordi det ofte drejer sig om enorme mængder vand fra selv en lille sprække.

Se her hvordan du kan tjekke din vandforbrug.
 

Fakta

En parcelhus-familie på to voksne og to børn bruger pr. år ca. 160 m3 vand, hvilket beløber sig til ca. 5000 kr. pr. år, incl. målerafgift, statsafgift og moms. Hertil kommer opvarmningen af det varme vand, som bruges til bad, opvask osv.

Aktuelt

17/5 2022
På grund af vedligehold af og opdatering af teknikken på vandværket, vil der tirsdag den 17/5 mellem kl 14 til kl 16 være en kortvarig afbrydelse af vandforsyningen.
Jeg vil gøre opmærksom på at enkelte forbrugere har ulemper med urenheder i forbindelse med trykfaldet i rørene. Vi har ikke mulighed for at forhindre det. Det er ikke sundhedsskadeligt, og det forekommer kun hos enkelte forbrugere. Erfaringen er at hos de hårdest ramte er vandet helt klart i løbet af et til to døgn.
Venlig hilsen
For Blangstrup vandværk

Gert Jacobsen